Dubbla mål av Aagaard – Modo studsade tillbaka direkt

(24937) Mikkel Aagaard Modo
Pär Olert/Bildbyrån

Publicerad: 12 oktober 2022

FacebookXWhatsApp

Efter förlusten senast mot Björklöven studsade Modo tillbaka direkt. Laget vann med 5–2 mot Tingsryd efter två mål av Mikkel Aagaard och är kvar i serieledning.

Efter fyra raka segrar förlorade Modo i förra omgången på bortaplan mot Björklöven med 1–5. Laget återvände dock till segerspåret då Tingsryd besegrades med 5–2.

Modo fick en drömstart då Mikkel Aagaard satte 1–0 redan efter 44 sekunder men Tingsryd kvitterade genom Jacob Lundegård. I den andra perioden tog Modo ledningen igen och tre minuter in i den tredje perioden gjorde Mikkel Aagaard sitt andra mål när han från nära håll satte 3–1.

Det blev en händelserik avslutning då Filip Sveningsson gjorde 4–1 men Tingsryd svarade omgående när Felix Olsson sköt in reduceringen. Efter det fick gästerna spela powerplay och tog timeout med en dryg minut kvar att spela. Men Tingsryd kom inte närmare utan Sebastian Ohlsson satte 5–2 i öppen kasse.

Modo–Tingsryd 5–2 (1–1, 1–0, 3–1)