1a femenina

Exhibició de múscul

UEFA Women's Champions League. El Barça femení fa bo l'1-0 de l'anada amb una actuació contundent al camp del Twente i aconsegueix el bitllet per als quarts de final golejant

twente 0 (0) barça 4 (1)

TWENTE:Lorsheyd, Roetgering (Ellouzi, 81'), Waldus, Kerkdijk, Worm, Munsterman, Beerensteyn (Bakker, 58'), Onzia, Ellen Jansen, Roord i Renate Jansen (Ellouzi, 81').BARÇA:Paños, Ruth, Marta Unzué (Gemma Gili, 71'), Melanie, Line Roddik, Jennifer Hermoso, Alexia Putellas (Ange Koko, 62'), Leila Ouahabi, Marta Torrejón, Olga Garcia (Bárbara Latorre, 57') i Andressa Alves.GOLS:0-1 (18') Marta Torrejón. 0-2 (38') Andressa Alves. 0-3 (79') Bárbara Latorre. 0-4 (86') Ange Koko.ÀRBITRE:Efthalia Mitsi.T.G.:a la local Worm i a la visitant Andressa Alves.PÚBLIC:7.035 espectadors.

El Barça femení va aconseguir ahir el bitllet per als quarts de final de la UEFA Women's Champions League després de golejar el Twente al seu camp i fer bo d'aquesta manera l'1-0 que va aconseguir fa uns dies al Miniestadi. Xavi Llorens tenia molt clar abans del partit que les seves noies eren superiors al rival, “però s'ha de demostrar”. Dit i fet, el Twente no va ser suficient rival per a les blaugrana, que van saber frenar l'empenta de les holandeses en els primers compassos i van tenir-les a ratlla amb una bona defensa.

En el primer quart al Barça li va tocar patir. El Twente estava obligat a marcar i va buscar-ho amb insistència. Per fortuna, totes les aproximacions del conjunt holandès o bé van acabar fora o bé es van trobar amb les bones intervencions de Sandra Paños. Així, després que les de Xavi Llorens avisessin amb un xut d'Olga Garcia, va arribar el 0-1 en una acció d'estratègia. La mateixa Olga Garcia va servir un córner, Ruth Garcia la va posar a l'àrea petita i Marta Torrejón va batre Lorsheyd amb una bona rematada de cap. Aquest gol va donar molta tranquil·litat al Barcelona, que, conscient que el rival ja necessitava tres dianes per classificar-se, va saber contemporitzar molt bé. De fet, les coses se'ls van posar encara més bé quan s'acostava el descans. En el minut 38 Andressa Alves va sentenciar l'eliminatòria amb un xut amb sang freda, després de desfer-se de la jugadora que la marcava.

Exhibició blaugrana

Després de la represa, amb la classificació ja assegurada, el Barça va alliberar-se i va dominar de forma molt clara el partit. Les ocasions per a les blaugrana van ser contínues, però no es van poder concretar fins al tram final del partit. El tercer gol, de fet, no va arribar fins al minut 79, quan Bárbara Latorre va rematar amb el cap una precisa centrada d'Ange Koko, que va desbordar tothom pel carril dret. La mateixa Ange Koko va posar la cirera al pastís quan faltaven quatre minuts per al final: en una acció elèctrica pel carril esquerre va arribar a prop de la porteria rival i va marcar el 0-4 definitiu amb un bon xut.